Кошик
563 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 ТРАВНЯ 2025 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Засіб для чищення холодильників і морозильних камер Бланідас (5 л)
влево
  • Засіб для чищення холодильників і морозильних камер Бланідас (5 л), фото 3
  • Засіб для чищення холодильників і морозильних камер Бланідас (5 л), фото 4
вправо

Засіб для чищення холодильників і морозильних камер Бланідас (5 л)

  • В наявності
  • Код: 4820162601091

1 030 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Засіб для чищення холодильників і морозильних камер Бланідас (5 л)
Засіб для чищення холодильників і морозильних камер Бланідас (5 л)В наявності
1 030 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Засіб для миття морозильних камер Бланідас - очищення холодильників, морозильних камер та іншого холодильного обладнання від бруду в установах харчової та перероблювальної промисловості, підприємствах комунального господарства, громадського харчування й торгівлі, на всіх видах транспорту, у навчальних і дошкільних закладів, побуту та в інших установах для отримання належної гігієни.

Бланідас — засіб для миття морозильних камер — концентрований рідкий мийний засіб.

Склад: аніонні та неіонні ПАР <5%, розчинник.

Бланідас — засіб для миття морозильних камер — засіб для ефективного видалення бруду та залишків харчових продуктів на зовнішніх і внутрішніх поверхнях холодильного обладнання. Засіб усуває неприємні запахи. Можливе використання засобу за температури до -25 °C, не потрібно розморожувати попередньо холодильне обладнання.
Засіб підходить для всіх поверхонь, використовуваних для виготовлення холодильного обладнання. Засіб готовий до використання.

Спосіб застосування: нанести готовий засіб на поверхню холодильного обладнання та залишити на 5-10 хвилин. Змити бруд і робочий розчин із поверхні чистою водою.

Внимание! Під час миття холодильного обладнання необхідно вийняти всі харчові продукти або герметично запечатувати їх.

Особливості застосування: Усі роботи з засобом треба проводити в захисних гумових рукавичках, уникати потрапляння в очі та на шкіру.

Транспортування, зберігання:
Засіб фасує в пляшку 750 мл і в каністру 5 л. Засоби в пакованні переміщених усіма видами транспорту відповідно до правил перевезення відповідної категорії вантажів. Зберігають в оригінальному пакованні, далеко від нагрівальних приладів і прямих сонячних променів за температури від 5 °C до +25 °C.

Термін зберігання: 2 роки з дати виготовлення.

ТУ У 20.4-36423868-007: 2013
Основні атрибути
ВиробникБланидас
Країна виробникУкраїна
Основне призначення засобуДля холодильників, морозильних камер
Об`єм5000 мл
СтанНовий
Користувальницькі характеристики
Особливість засобуНеорганічне
Тип засобуРідина
Основні
Сфера використанняХарчова промисловість
  • Ціна: 1 030 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner