Тістоміси (тістомісильні машини)
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS30B
43 300 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30
59 105 ₴50 239 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-20-2S-С 3Ф
73 610 ₴62 569 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-16
47 890 ₴40 706 ₴В наявності
-
Тестомільна машина ITPIZZA SK-20
49 362 ₴41 958 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30 3Ф
59 105 ₴50 239 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-20-2S
56 074 ₴47 662 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-30-2S-С 3Ф
81 404 ₴69 193 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-5
38 191 ₴32 462 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-10
39 620 ₴33 677 ₴В наявності
-
Тестомес Itpizza SK-30-2S
65 816 ₴55 944 ₴В наявності
-
Тестомес Itpizza SK-40-2S
74 476 ₴63 305 ₴В наявності
-
Тестомес Itpizza SK-60-2S
120 591 ₴102 502 ₴В наявності
-
Тестомес Restoitalia SK20TRTW
57 069 ₴В наявності
-
Тестомес професійний Restoitalia SK10MO
35 809 ₴В наявності
-
Тістоміс Restoitalia SK202VTW
66 206 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA 10
36 589 ₴32 930 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA TER20 2V
51 960 ₴46 764 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA TER30 2V
55 208 ₴49 687 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA 5
33 298 ₴29 968 ₴В наявності
-
Тестомес професійний (тестомесильна машина) HOSTEK TER 50 2V
77 940 ₴В наявності
-
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-50-2S 3Ф
86 600 ₴73 610 ₴В наявності
-
Машина тестомесильна PIZZA GROUP-IFM22
67 028 ₴В наявності
-
Тістоміс для крутого тесту GASTROMIX HSH40
43 300 ₴36 805 ₴В наявності
Тістоміс і тістомісильна машина використовується для замісу різного виду тіста на підприємствах громадського харчування, пекарнях, піцеріях і кондитерських цехах. В залежності від виду тіста, можна використовувати модель для крутого тіста або спіральний для дріжджового тіста. Дане обладнання для ресторанів підвищує якість замісу тіста, тим самим і якість готових виробів. Пристрій використовується для збивання тіста і перемішування м'ясного фаршу. Практично на будь-якому харчовому виробництві сьогодні застосовують тістомісильні машини. Вони помітно полегшують працю працівників, вивільняють час і приносять реальний прибуток, як для великих виробництв, так і для маленьких ресторанчиків і хлібопекарень. Конструкційно тістомісильна машина являє собою ємність для тіста, яку називають дежа і пристрій, який організовує сам процес перемішування. За принципом дії вони бувають спіральними, планетарними або горизонтальними. У процесі роботи спіральний тістоміс виробляє обертання вала зі спіральною кромкою, планетарний здійснює ще й обороти навколо центральної осі. Горизонтальна модель являє собою опрокидывающееся корито з одним або двома валами з лопатками для перемішування. По своїм технічним характеристикам спіральні машини можуть обробляти від 25 до 1500 кілограмів тіста в годину, в залежності від модифікації. Планетарні мають приблизно такі ж параметри, але тісто виходить більш якісним. Однак вони витрачають більше енергії. Горизонтальний тістоміс призначений для обробки крутого тесту, тому володіє найбільшим витратою енергії і значно меншою виробленням. Електроживлення буває 220 або 380 вольт